Bruids make-up

De trouwdag! Deze dag is o.a. een van de mooiste dagen van uw leven. Naast een prachtige jurk hoort natuurlijk ook een mooie make-up. Nadat we eerst een proef make-up hebben gedaan, zorgen we er samen voor dat u op uw trouwdag er op uw best uit ziet!

De proef make-up houdt in dat we samen kijken naar uw wensen en welke make-up het beste bij u past. De make-up moet uiteraard bij uw jurk passen, maar het belangrijkste is dat het ook past bij uw persoonlijkheid.

U kan mij verder onderscheiden doordat ik ook extra behandelingen kan aanbieden. Ik ben gediplomeerd nagelstyliste en pedicure en daardoor kan ik dus naast de make-up ook zorgen voor mooie verzorgde nagels aan hand en voet. Dit kunnen we allemaal bespreken tijdens het zetten van de proef make-up. Het zetten van de proef make-up plannen we in overleg in en zo’n ca. 6 weken voor je trouwdag. Het zetten van de proef make-up duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Ik vind het belangrijk dat u tevreden bent over uw make-up, dus daarom reken in ruim de tijd voor deze afspraak. Na het zetten van de proef make-up worden er aantekeningen en foto’s gemaakt, zodat ik op uw trouwdag goed voorbereid ter werk kan gaan.  De trouwdag is zelf is natuurlijk zelf al een spannende dag, ik kom op deze dag bij u thuis, zodat u ontspannen kunt beginnen in uw eigen omgeving. Samen gaan we er voor zorgen dat u er stralend uit ziet op uw trouwdag. Uw make-up krijgt ook een make-up fix. Een bijpassende lipstick of lipgloss is in inclusief.

Naast de make-up van de bruid, bied ik ook de mogelijkheid om andere gasten te voorzien van een mooie make-up.

Prijzen exclusief:

  • Start voor 7.00 uur € 15,00 per gewerkte half uur
  • Km vergoeding (binnen Ermelo gratis) € 0,35 per km
  • Parkeerkosten
  • Reistijd (eerste uur gratis) € 5,00 per kwartier

Samen kijken we naar de wensen en welke make-up er past bij uw persoonlijkheid!

Afspraak makenGeef cadeau

Schrijf je in voor de nieuwsbrief