Gezichtsbehandelingen

Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor uzelf. Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Neem een keer dit moment voor uzelf en laat u in een rustige omgeving verzorgen in de salon.

D-Nails, Feet & Beauty draagt zorg voor een perfecte behandeling, afgestemd op ieders persoonlijke wensen. Daarbij staat persoonlijke aandacht voorop.

Als het nu gaat om een uitgebreide behandeling, epileren, verven of harsen, altijd wordt er ruimschoots tijd gemaakt om naar u te luisteren. Er wordt rekening gehouden met de conditie van uw huid en vanzelfsprekend met uw persoonlijke wensen. Zo komen we samen tot de behandeling die bij u past.

Bij D-Nails Feet & Beauty kunt u kiezen uit de onderstaande gezichtsbehandelingen:

In de salon wordt gewerkt met de huidverbeterende producten van Ericson Laboratoire. Hun missie is het verouderen van de huid uit te stellen of te verminderen.

Introduceer een nieuwe klant en profiteer er zelf van mee! Brengt u een nieuwe klant aan (een vriend (in), familie, collega, kennis of buurvrouw/buurman) dan krijgen jullie beide 10% korting op de eerst volgende behandeling.

Maak een afspraak Geef cadeau

Schrijf je in voor de nieuwsbrief