Gelnagels

Voordat de gel wordt aangebracht wordt er een mini-manicure uitgevoerd: de nagelriemen worden teruggeduwd, de nagels worden in model gevijld en dof gevijld. Daarna wordt er een primer aangebracht om het vocht uit de nagels te trekken en ervoor te zorgen dat de gel zich goed aan de nagelplaat hecht. Na deze voorbereiding komt het plaatsen van de gel. Het doel is om de gel zo dun mogelijk aan te brengen en de nagels natuurlijk te laten ogen. De gel is een stroperige substantie dat met een penseel op de natuurlijke nagel in laagjes wordt gemodelleerd en opgebouwd en elke keer wordt uitgehard onder een UV-lamp.

De nagels kunnen op 3 manieren afgewerkt worden:

• Naturel: een transparante laag gel over de nagels.

• French: een witte, parelmoeren of gekleurde nagelrand. Een french oogt chique met een roze nagelbed.

• Color: door de gekleurde gel lijkt het of uw nagels gelakt zijn. Met een ruim assortiment aan kleuren is er voor ieder wat wils en elk seizoen zijn er nieuwe kleuren. Zo blijft u up-to-date met de laatste modetrends. Elke vorm nagel is mogelijk van een ovale nagel tot vierkante nagel of een stiletto nagel. Zo kan ook de lengte zelf bepaald worden, die kan heel kort zijn, maar kan ook heel lang gemaakt worden.

Gelnagels nabehandeling

Om de kunstnagels in goede conditie te houden moeten de nagels regelmatig opgevuld worden. Dit komt doordat uw nagels onder uw kunstnagels doorgroeien. Afhankelijk van hoe snel uw eigen nagels groeien is dat om de 3 à 4 weken. De gel wordt dan bijna helemaal weggevijld en daarna opnieuw opgebouwd met gel. Mocht u de gelnagels eraf willen halen doe dit dan niet zelf maar maak een afspraak om zo het beschadigen van uw eigen nagels te voorkomen.

Kunt u alles doen met gelnagels? Waarop moet u letten?

U mag en kan in principe alles doen met gelnagels, hieronder zijn wel enkele tips om ze goed te onderhouden: • De gellaag op uw nagels vormt een verstevigende bescherming. Uw nagels zijn dus minder gevoelig, breken minder snel en scheuren minder eenvoudig in. Knip gelnagels nooit bij, anders zullen ze barsten maar vijl ze korter met een kartonnen vijl. • Draag handschoenen bij het schoonmaken, bij het gebruik van bijtende chemische middelen (terpentijn, bleekwater, ammoniak, aceton e.d.) • Om uw nagels in topconditie te houden is het sterk aan te bevelen om uw nagelriemen dagelijks met nagelriemolie te verzorgen.

Gelnagels geven een zeer elegante uitstraling van de handen en accentueren uw vrouwelijkheid op subtiele wijze

Afspraak makenGeef cadeau

Schrijf je in voor de nieuwsbrief