Nagelbijtarrangement

Schaamt u zich voor uw afgekloven nagels? Misschien is dan een nagelbijtarrangement iets voor u.

Nagelbijten is een veel voorkomende gewoonte, waar moeilijk vanaf te komen is. Maar met uw volledige inzet en intensieve begeleiding in combinatie met dit nagelbijtarrangement gaat het u zeker lukken om mooie, verzorgde nagels te hebben die weer gezien mogen worden.

Het arrangement bestaat uit een aantal behandelingen. 1 keer per week komt u voor controle waarbij alle randjes en luchtplekjes worden bijgewerkt zodat u niet in de verleiding komt om te gaan bijten of peuteren.

Het programma ziet er als volgt uit:

1e afspraak

De nagelriemen worden mooi bijgewerkt. Over de nagel wordt een gellaag aangebracht, zodat de natuurlijke nagel verstevigd wordt. Er komt dus nog geen verlenging op, u bent het niet gewend en de nagel zou u snel kunnen breken.

2e afspraak

U komt terug voor controle. Alle randjes en lucht worden bijgewerkt. Gebroken of verloren nagels worden vervangen.

3e afspraak

U komt vandaag voor een nabehandeling. Omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien is het van belang om op tijd na te behandelen om inscheuren en stoten (u bent niet gewend aan lange nagels) te voorkomen.

4e afspraak

U komt voor controle. Alle randjes en lucht worden bijgewerkt. Gebroken of verloren nagels worden vervangen.

5e afspraak

U krijgt vandaag een nabehandeling.

6e afspraak

Een controle afspraak.

7e afspraak

U krijgt vandaag een nabehandeling. Voor het eerst 2 weken tussen de behandelingen.

8e afspraak

Een controle afspraak.

9e afspraak

Vandaag vindt de nagelverlenging plaats met sjablonen met clear/naturel of een french (kleur is mogelijk tegen meerprijs van € 2,50). Dit de laatste afspraak van het nagelbijtarrangement en als beloning krijgt u € 5,- korting op uw volgende behandeling

Zelf was ik een nagelbijter, maar nu ik gelnagels heb kan ik het nagelbijten wel vergeten. Geloof me het kost je de tanden,want deze nagels zijn hard. Je echte nagels groeien weer, je handen zien er verzorgd uit,wat wil je nog meer!

Afspraak makenGeef cadeau

Schrijf je in voor de nieuwsbrief