Schoonheidssalon in Ermelo

De schoonheidssalon in Ermelo voor Beauty, Pedicure en Nagels

U staat er niet altijd bij stil maar uw handen zijn blikvangers en worden door anderen heel snel bekeken. Daarom zijn goedverzorgde handen zo belangrijk, ze zijn een visitekaartje voor op uw werk of in het dagelijkse leven.

Bij mij kunt u terecht met zwakke, broze of gespleten nagels en als u nagelbijt. Maar ook als u mooie nagels van uzelf heeft kunt u bij mij terecht om ze nog mooier te maken met bijvoorbeeld French Manicure of een leuk kleurtje.

Als nagelstyliste verzorg ik niet alleen uw nagels, maar als pedicure ook uw voeten. Uw voeten worden dagelijks belast en een goede verzorging en extra aandacht voor uw voeten is daarom belangrijk. Na een behandeling voelen uw voeten weer als herboren.

Naast de verzorging van hand en voet kunt u bij mij in de salon ook terecht voor een heerlijke en persoonlijke schoonheidsbehandelingen. Ik geef gezichtsbehandelingen en overige behandelingen zoals epileren, verven en harsen.

Daarbij vind ik hygiëne heel belangrijk en gebruik ik voor elke klant een eigen vijlenset om te voorkomen dat bacteriën en/of schimmels worden overgebracht. En na iedere voetbehandeling wordt begonnen met nieuwe mesjes en na iedere behandeling worden alle gebruikte materialen volledig gedesinfecteerd, hierdoor is hygiëne en veiligheid gegarandeerd.

Dit alles betekent voor u gemak en meer zelfvertrouwen, want uw handen en voeten en huid mogen weer gezien worden!

Ik wens u veel plezier bij het bekijken van deze website en hoop u binnenkort te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Denise Niebeek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief