Pedicure

Uw voeten worden dagelijks belast en een goede verzorging en extra aandacht voor uw voeten is daarom belangrijk. De voeten worden echter helaas vaak vergeten. Pas als de nagels pijnlijk zijn, eelt branderig aanvoelt of een likdoorn lelijk steekt voelen we onze voeten. Met een regelmatige verzorging van uw voeten zijn eventuele problemen te voorkomen. Hiervoor bent u bij Beauty for You aan het juiste adres.

Naast het verwennen van uw voeten, verlos ik u van uw ongemakken zoals bijvoorbeeld kalknagels, kloven, eelt, ingegroeide teennagels en likdoorns en help u bij het voorkomen ervan. Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij mij voorop. Laat uw voeten door mij behandelen, ik geef ze de aandacht die ze verdienen, terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of thee en na de behandeling voelen uw voeten weer als herboren.

Ook leuk om een French Pedicure op uw teennagel te doen. Er wordt dan een dun wit randje op uw teennagels geplaatst met een wit randje of bijvoorbeeld een gekleurd randje als u dat liever wilt. Ook kunt u kiezen voor een egale kleur (colorgel). Zo loopt u altijd met mooi verzorgde voeten en kunt u ieder moment zonder schaamte uw voeten tonen. Blijft ook leuk na de zomer!

Ik werk met de zogenaamde natte techniek, wat voor u betekent dat de behandeling geen pijn doet en zelfs prettig aanvoelt. Iedere voetbehandeling word begonnen met nieuwe mesjes en na iedere behandeling worden alle gebruikte materialen volledig gedesinfecteerd, hierdoor is hygiëne en veiligheid gegarandeerd.

De behandeling bestaat uit de volgende handelingen:

  • Anamnese (vragenlijst invullen) alleen bij de 1e behandeling
  • Desinfecteren van de voet
  • Knippen van de nagels
  • Reinigen van de nagelomgeving
  • Verwijderen van eelt/kloven/likdoorns/ingroeiende teennagels
  • Mechanisch afwerken van de voet
  • Incremen

Pijnlijke voeten zijn niet normaal. Verdring pijn aan uw voeten dus niet, maar doe er wat aan. De meeste voetproblemen zijn op te lossen en uw pedicure kan daar vaak een belangrijke bijdrage aan leveren.

Afspraak makenGeef cadeau

Schrijf je in voor de nieuwsbrief