Wimperextensions

Perfecte wimpers met wimperextensions!

Heeft u zelf maar korte of lichte wimperhaartjes? Of heeft u geen zin meer om iedere dag mascara te dragen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Met wimperextensions staat u iedere dag verzorgt op.

Werkwijze

Haartje voor haartje worden de zijde wimperextensions bevestigd aan uw eigen wimpers. Dit geeft een natuurlijk effect. Dit gebeurd door middel van speciale lijm die geen schade aan uw natuurlijke wimpers veroorzaakt. Samen met u bepalen we de dikte en de krul van de wimpers. Per oog worden er ca. 90 – 120 wimperhaartjes bevestigd om tot het gewenste resultaat te komen. Het aanbrengen van een nieuwe set wimperextensions duurt ongeveer 2,5 uur.

Levensduur

Hoelang de wimpers houden is heel persoonlijk en afhankelijk van hoe men er mee omgaat.De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimper(s). Bij iedereen vallen binnen 2 maanden wimpers uit en groeien weer nieuwe wimpers aan. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere +/- 3 weken een opvulbehandeling uit te laten voeren.

 

 

Een prachtige oogopslag met wimperextensions!

Maak een Afspraak Geef cadeau

Schrijf je in voor de nieuwsbrief